EEN ITALIAANSE AUTO VERTROUW JE TOE AAN EEN SPECIALIST

Tijd is geld, en je besteedt beide liever aan een reparateur die jouw wagen begrijpt. Bij Italian Car Service verlies je geen kostbare tijd aan het toelichten van je auto. Al drie decennia nemen wij Alfa Romeo’s en andere Italiaanse auto’s onderhanden. Al net zo lang maken wij onze klanten blij met specialistisch onderhoud. Jij rijdt binnen en wij kunnen beginnen.

ALFA ROMEO REPARATIE- EN ONDERHOUDSSERVICE IN REGIO Eindhoven

Alfa Romeo motor

Klassieke modellen hebben andere behoeftes dan gloednieuwe krachtpatsers. Wat er ook schort aan je rijplezier, wij lossen het op.

Apk
Zelfs de volmaaktste Alfa Romeo is apk-verplicht. Italian Car Service is BOVAG-gecertificeerd. Laat de check bij ons doen en je weet zeker dat er met het oog op jouw merkwagen gekeurd is.

Onderhoud en restauratie
Een Italiaanse auto verdient snelle reparatie en onderhoud. Er is geen ster in de ruit of accuprobleem dat wij niet voor je kunnen oplossen.

Alfa Romeo onderhoud

Voor de grote reparatiebeurt of het nodige onderhoud kun je bij onze compleet uitgeruste garage terecht. Nieuwe onderdelen nodig voor je Alfa Romeo? Wij hebben ze voor je op voorraad.

Elektronische storingen en aanpassingen
Vertoont je wagen storingsverschijnselen? Of is hij klaar voor Squadra chiptuning? Ook voor elektronische aanpassingen of reparaties is je auto bij ons in goede handen. Wij hebben de juiste snufjes en aflezingsapparatuur en kunnen je met volledige elektronische service bedienen.

NU REPARATIE OF ONDERHOUD NODIG?

NEEM CONTACT OP MET ONZE ALFA ROMEO MONTEURS

ALFA ROMEO KOPEN IN REGIO Eindhoven? GA NAAR Italian Car Service

Je bent een autoliefhebber in hart en nieren en klaar voor het echte werk. Bij Italian Car Service vind je je nieuwe grote liefde op vier wielen. Kom langs en vraag naar ons aanbod.

Waar vind ik Italian Car Service?

Italian Car Service
Hastelweg 149 
5652 CJ Eindhoven, Noord Brabant

KvK

17064032

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:30 - 14:00

Eersteklas onderhoud voor je Alfa Romeo bij Italian Car Service